Зону відпочинку створять у виноградниках на березі Чорного моря

0 200

В Україні стрімко розширюється мережа локацій зеленого туризму. поштовхом для розвитку індустрії є розвиток фермерства і крафтового виробництва та посилення попиту на подорожі в межах країни після початку пандемії та закриття кордонів. Українські туристи вже можуть випасти овець, продегустувати вино, власноруч зварити сир. Тепер у них з’явиться можливість поласувати столовим виноградом та натуральними смаколиками у “виноградному лісі” на березі Чорного моря. Про це повідомила Тетяна Шмаглюченко, фермерка з Одещини, яка продає виноград під ТМ “Шалені доли”, пише SEEDS.

“А ми продовжуємо працювати над врожаєм 2022, експериментувати з нашою інфрачервоною сушаркою (сподіваюся що незабаром спробуємо сушити не лише виноград) та думати над створенням місця зустрічі з Вами, щоб мандруючи Півднем Ви могли насолодитися затишком нашого виноградного лісу та, можливо, потішитися пікніковим сніданком під плескіт чорноморських хвиль спостерігаючи як росте виноград”, – написала Тетяна Шмаглюченко на своїй сторінці у Facebook.

Також власниця господарства повідомила про закінчення продажів столового винограду цього року. Продукт продають у магазинах та відправляють поштою.

Читайте також: Виноград замість цукерок: солодку пастилу без цукру почали виготовляти на Одещині

“Сезон продажів свіжого винограду Шалених діл 2021 офіційно завершено. Але вчора розпочато доставку нашої виноградної пастили та чорних родзинок, які дозволять Вам пригадати літню відпустку та солодко насолоджуватися затишними осінньо-зимовими вечорами в колі найдорожчих людей”, – зазначила Тетяна Шмаглюченко.

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!