“Зерно Бога”, яке вирощують і в Україні, допоможе протистояти коронавірусу
На країни, де найбільше виробляється і споживається амаранту, припадає всього три летальних випадки. Вживаючи амарант, людина отримуєте додатковий шанс збільшити здатність організму протистояти вірусу COVID-19, і не тільки йому.
Так вважає директор Асоціації виробників амаранту і амарантової продукції Олександр Дуда. Інформація про вплив амаранту на здоров’я людей міститься на його сторінці у Facebook.
“Щойно проглянув мапу поширення корона вірусу. На країни, де найбільше виробляється і споживається амаранту (Індія, Пакистан, Перу, Мексика) припадає всього три летальних випадки.
Прошу взяти на замітку – вживаєте амарант (олію, пластівці, борошно, кашу, хліб, медовий амарант, макарони, сухі сніданки, насіння, чай тощо), отримуєте додатковий шанс збільшити здатність організму протистояти вірусу COVID-19. І не тільки йому”, – пише Олександр Дуда.
“Здоров’я та життя пов’язували з амарантом в усі епохи розвитку цієї культури. А це понад 8000 років.
За всю свою тисячорічну історію амарант мав періоди неймовірного злету (прадавні індіанці називали його “Зерно Бога” та надавали магічних властивостей), а також занепаду та тотальної заборони іспанськими колонізаторами та Петром І.
Деякі дослідники розшифровують його назву, як “Той, що заперечує смерть”, – додає Олександр Дуда.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!