Завдяки новітній технології з грибів та ферментованих овочів виготовляють сир

0 12

Бельгійська компанія Bolder Foods, яка використовує біомасну ферментацію для створення рослинних альтернатив, представила інвесторам інноваційні прототипи сиру, пише SEEDS.

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи їх як “вражаючі”.

Експерти вже назвали новий продукт “дуже перспективним використанням мікопротеїну”. Він має високу здатність зв’язувати воду, що надає сиру дуже кремову текстуру, пише vegconomist.

Читайте також: Сьогодні лінії для пакування овочів потрібні навіть дрібним фермерам – бракує працівників

“Зараз у світі відбуваються страшні речі — інфляція, нестабільність на Близькому Сході, війна в Україні… невизначеності нескінченні. Але чи не саме тому наша місія в технологіях харчування та клімату так критично важлива?

Ми тут не просто для того, щоб будувати бізнес; ми тут, щоб допомогти врятувати планету, поки не стало занадто пізно. Зараз найгірший час для цього? Я кажу: ідеальний час!” – переконана співзасновниця і генеральний директор компанії Bolder Foods Ілана Тауб.

Нещодавно її було визнано героєм харчових технологій та агротехнологій F&A Next, ставши “справжнім новатором у світі харчових продуктів і сільського господарства”.

Компанію Ілани Тауб запросили представити свій продукт на головній сцені F&A Next у травні, де також було проведено демонстрацію продукту. Уже тоді компанія отримала неабиякий інтерес з боку інвесторів та потенційних партнерів. Зараз Bolder Foods зацікавлена у зборі коштів на подальше виробництво продукту.

 

SEEDS

 

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!