Запущена нова система холодного віджиму фруктів і овочів для виробництва соків
Корпорація JBT оголосила про запуск нової системи холодного віджиму фруктів та овочів. Новинка покликана допомогти у подоланні складнощів, характерних для роботи з традиційними пакетними пресами, і при цьому дає змогу переробити до п’яти тонн сировини на годину. Про це повідомляє FreshPlaza.
За словами розробників, за допомогою нової системи FVP сік отримують методом екстракції без підведення тепла. Це робить сік або суміші придатними для негайного розливу з подальшою обробкою.
Як розповів Денні Мілла (Danny Milla), менеджер по розробці нових продуктів JBT для переробки фруктів і овочів, ідея нового обладнання полягає в створенні модульної системи, здатної обробляти будь-які фрукти і овочі гігієнічним чином.
За словами фахівця, на відміну від традиційного пакетного преса, де пульпа стискається через нейлонову тканину, система FVP не вимагає цілковитого вивільнення і повторного заповнення після кожної партії. Замість цього діє безперервна обробка, яка є гігієнічною і в той же час повністю закрита.
Процес повністю автоматизований. FVP може обробляти до п’яти тонн на годину, і при цьому забезпечує продуктивність від 50 до 92 відсотків. Вона дає змогу щохвилини виробляти до 20 літрів свіжого соку.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!