За останні кілька років в Україні припинили роботу понад 50 броварень
За останні кілька років в Україні припинили свою діяльність понад 50 броварень. Коронакризи, акцизне навантаження, невдалий маркетинг – і це далеко не увесь перелік причин, чому закривають пивоварні.
Про це повідомив пивний блогер Юрій Гулінський, пише agronews.ua.
“Ми звикли, що броварні в Україні з’являються, як гриби після дощу. Це загальносвітова тенденція.
З розвитком пивної культури прийшло і усвідомлення того, що пиво може бути не лише випивкою, а й вишуканним напоєм. Що в світі існує безліч пивних стилів, а не лише класичні світле-темне-напівтемне-пшеничне. Але, на жаль, не всі проекти змогли вижити в цей непростий час”,- зазначає блогер.
Як повідомляв SEEDS, українські полярники на станції «Академік Вернадський» матимуть змогу самостійно готувати крафтове пиво. У грудні поточного року одна з українських торгових мереж подарує експедиції пивоварне обладнання та всі необхідні інгредієнти для виготовлення напою та відвантажить це для відправки до Антарктики.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!