З початку сезону цукроваріння на Львівщині виробили майже 90 тис. т цукру
Станом на середину листопада буряк викопано з площі 12,2 тис. га., на бурякопункти з полів вивезено 683,7 тис. тон цукрового буряка, з яких 606,5 тис. т вже перероблено. Дигестія цукрових буряків становить 16,7 %, цукристість – 14,5%. З початку сезону цукроваріння в області вироблено 87,1 тисяч т цукру.
«Цьогоріч площі посіву цукрового буряка збільшено на 0,8 тис. га Погодні умови позитивно вплинули на урожайність та його якісні показники. Ці фактори дозволяють сподіватись на збільшення в кінцевому результаті обсягів виробництва цукру в області до кінця поточного року», – зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Тетяна Гетьман.
Читайте також: Вартість солі та цукру в Україні продовжує зростати
Сезону цукроваріння ще триває.
Youtube та Підписуйтесь!