Як на сімейній сироварні зі Львівщини готують вишукані сири. Досвід фермерів
Ярослав Сірак разом з дружиною відкрили сироварню “Козуля” із ферми “Коза дереза”. Детальніше про сімейне господарство та вишукані сири дивіться на SEEDS.
І тепер свіже козине молоко одразу потрапляє до сироварні де з часом перетворюється на вишукані тверді та м’які сири. На сироварні вміють варити сир не тільки з козячого, а й з овечого молока. Їх до півроку витримують у спеціальних умовах, щоб вони набули вишуканого самку та аромату.
Сири фермерів дуже швидко стали відомі далеко за межами Львівщини. А сам Ярослав Сірак переконаний, що з таких прикладів як його сироварня будується репутація України в цілому.
SEEDS за матеріалами НазустрічСонцю
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!