Як досягти успіху у пошуках власного тренду та власної ніші в агробізнесі
Споживчі тренди – це часто наслідок підприємницької діяльності тих, хто знаходить нові ніші в харчовій промисловості та агробізнесі. Як еволюціонують споживчі тренди в Україні та світі? Що відбувається з галуззю переробки? Про це розповість власник компанії S.B. Frozen Foods Андрій Жуков під час Міжнародної конференції аграрного бізнесу “Збільшення прибутків у міжнародній торгівлі”, що відбудеться 19 лютого у Києві в Міжнародному виставковому центрі.
“Якщо згадати, то років десять тому в Україні майже не було кав’ярень – тепер вони на кожному кроці. Сьогодні кава, завтра буде щось інше. І бізнес має передбачати тренди. При цьому раніше в кав’ярнях була тільки кава, а сьогодні ми можемо побачити там і чаї, і фреші. До них же пропонуються ягідні тарти, круасани. Це й означає, що з’являються нові ніші, які формують споживчі тренди.
Аналогічні процеси відбуваються в галузі ягідництва, де активно розвивається напрямок напівфабрикатів, особливо, споживання яких пов’язане із світовим трендом здорового харчування. Детальніше про пошук нових ніш поговоримо під час конференції “Збільшення прибутків у міжнародній торгівлі”,- говорить власник S.B. Frozen Foods.
Дізнатися детальну актуальну інформацію про захід можливо у соцмережі Facebook.
Пройти безкоштовну реєстрацію на конференцію можливо за посиланням>>>
Захід проводить агромедіа-агенція Sapienza Катерини Звєрєвої спільно з Ольгою Трофімцевою, експертом з зовнішніх ринків, в.о. міністра аграрної політики та продовольства України (2019).
Конференція складається з 4-х блоків:
- Принципи успішності та ефективності компаній-лідерів на міжнародних ринках;
- Нові ринки для українського виробника;
- Міжнародний досвід країн-лідерів;
+ Інтерактивний блок.
Дізнатися детальну актуальну інформацію про захід можливо у соцмережі Facebook.
Пройти безкоштовну реєстрацію на конференцію можливо за посиланням>>>
Реєстрація для ЗМІ за посиланням>>>
Місце проведення:
МВЦ, Броварський пр-т, 15, Київ
конференц-зал № 6, павільйон № 2, вхід 2А
Початок реєстрації о 12:00
Час проведення: 12:30–16:00
Інформаційні партнери заходу: EastFruit, UkraineFood.org, Agri-Gator, Агроіндустрія, УНН, Агроперспектива, Medusha, Сироман/Craft Cheese, Drone.UA
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!