Відомий світовий виробник почав виготовляти гречане морозиво
Виробники морозива дедалі частіше звертають увагу на використання екологічно чистих та поживних складників у своїй продукції. Одним із новаторів у цій сфері стала американська компанія Van Leeuwen, яка включила до складу свого морозива гречку, пише SEEDS.
Гречка не тільки підвищує харчову цінність морозива, але й відповідає зростаючому попиту на екологічно чисті продукти, говорять у компанії.
Компанія Van Leeuwen давно відома своїм крафтовим підходом до створення морозива. Згідно з рецептурою, для виробництва нового десерту компанія використовує гречане борошно. З нього печуть печиво, а крихти додають у вже готову суміш разом з полуничним джемом. Це надає продукту неповторний смак та підвищує його поживну цінність.
Читайте також: Українські фермери досі економлять на вирощуванні та зберіганні, однак активно опановують доробку овочів
Зокрема, гречане борошно забезпечує морозиво значною кількістю білка, клітковини та мінералів, пише видання Fooddive.
“Ми прагнемо створювати продукти, які не лише смакують добре, але й приносять користь. Включення гречки в наше морозиво дозволяє нам підтримувати сталий розвиток та відповідати потребам наших клієнтів”, — зазначив представник компанії.
Крім гречки виробники морозива і не тільки його, дедалі частіше звертають увагу на кіноа та фарро – через високий вміст клітковини, білка та велику кількість омега-3 жирних кислот.
До того ж це “стійке” зерно, яке вирощується з мінімальними витратами води й без використання хімічних добрив, що знижує негативний вплив на довкілля.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!