Кав’ярня Ужгорода частує гостей стравами в їстівному еко-посуді
В одному з ужгородських закладів страви подають в еко-посуді, який потім можна їсти. Як стверджують власники закладу, посуд зроблено винятково з пресованої пшениці.
“Чому ми вирішили подавати деякі страви у закладі в такому посуді? Звичайно, перш за все, це екологічне спрямування. По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, яка зроблена з пресованої пшениці. У їх складі немає нічого, окрім неї.
Це не просто еко-посуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези”, – розповідають у Villa Alfold, додаючи, що в екологічному посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш.
Villa Alfeld – музей вина та виноробства, створений з метою збереження винних та гастрономічних традицій рідного краю, що географічно є частиною Великого Альфельду
SEEDS.org.ua за інформацією Varosh
Слідкуйте за нашими новинами на Facebook Instagram YouTube-канал
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!