В Києві відбудеться визначна конференція про переробку овочів і фруктів
Наприкінці листопада в Києві відбудеться конференція VeggiFruits. Переробка овочів і фруктів. Ця подія – надзвичайно корисний захід для виробників соусів, кетчупів, консервів, напівфабрикатів, ягідно- і фруктових наповнювачів, сублімованих продуктів, пише SEEDS.
VeggiFruits. Переробка овочів і фруктів.
28 листопада 2024, Київ.
Під час конференції розглядатимуть такі нагальні теми:
- Куди рухається ринок переробки овочів, фруктів, ягід та грибів?
- Які перспективні сегменти і продукти, вільні ніші?
- Які бізнес-моделі прибуткові? Які драйвери ринку?
- Як різні виробники соусів, кетчупів, консервації бачать розвиток бізнесу?
- Що хоче і як обирає споживач? Які очікування промислових споживачів?
- Яку продукцію шукають різні канали збуту: торгові мережі, АЗК, HoReCa, dark kitchen, дистриб’ютори?
- Які сучасні методи просування бренду і інтернет-продажів?
- Які перспективні напрямки експорту?
Учасники конференції матимуть нагоду провести перемовини:
- З виробниками соусів, кетчупів, консервації, тощо
- З замовниками контрактного виробництва
- З фермерами і постачальниками сировини
- З рітейлом, HoReCa, промисловими споживачами
Деталі про захід і умови участі читайте за посиланням: https://fprconf.com/vf
Контакти організаторів:
компанія FPR-Events, Аліна Державецька, +38 067 929 47 49
Спеціальні інформаційні партнери:
Sapienza.media SEEDS Agri-Gator News East-Fruit.com Українська Плодоовочева Асоціація – УПОА
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!