Українські полярники в Антарктиді варитимуть власне крафтове пиво
Українські полярники на станції «Академік Вернадський» матимуть змогу самостійно готувати крафтове пиво.
Про це пише agronews.ua.
Євген Дикий – директор НАНЦ каже, що в Антарктиді пиво — абсолютний дефіцит: раз на сезон завозять щось розфасоване в банках. Тому життя на станції „Академік Вернадський“ стане ще трохи комфортнішим і душевнішим».
«Для нас це безцінна нагода навчити українських полярників, професіоналів своєї справи, всім тонкощам пивоваріння, щоб вони змогли готувати справжнє крафтове пиво далеко від дому. Адже ми розуміємо, як важливо, щоб наші співвітчизники, справжні цінителі пива могли насолодитися ним холодними зимовими вечорами не лише вдома, а й під час експедиції», — прокоментував Віктор Ващук, головний бровар Beermaster Brewery.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!
Крафтовое пиво — это пиво, которое производится в ограниченном объеме небольшой региональной пивоварней. Довольно часто Крафтовое пиво называют: эксклюзивное пиво, авторское пиво, домашнее или самодельное пиво. Соответственно- “варитимуть власне крафтове пиво”….это, как сказать “в неглиже”, т.е. в в нижнем белье. Собственное пиво и есть-крафтовое. Стыдитесь…..)))