Українські фермери першими в світі налагодили виробництво маринованого та фаршированого кизилу
Фермер Сергій Ольшанський, власник найбільшого в Європі кизилового саду, який розташований у Токмацькому районі Запорізької області, не перестає дивувати українців новими продуктами, виготовленими з кизилу, пише SEEDS.
Вирощений кизил здебільшого відправляють на переробку. Продукти з доданою вартістю – основний напрямок компанії Сергія Ольшанського Famberry. На днях підприємець анонсував появу нових кизилових смаколиків – кизилу маринованого та фаршированого. Інформацію про це він розмістив на власній сторінці у Facebook.
«Світ не бачив і мир не чув! Famberry освоює нові види продукції: кизилове варення без кістки, кизил маринований та фарширований, горіхами, анчоусами та всім чим душа споживача забажає!», – йдеться у дописі.
Кизилові смаколики, які виробляє Сергій під торговою маркою Famberry, купують по всій Україні у супермаркетах NOVUS, Ашан, Good Wine, VARUS, а куштують навіть американці та німці.
Читайте також: Зернова криза змушує фермерів вирощувати нові культури і дбати про їх переробку
Це сухофрукти, цукати, продукти на меду, сублімовані дропси та порошок, пастилки, соуси до м’яса і риби, морс, нектар, сік та багато іншої продукції. Лінійка Famberry розширюється з кожним роком, як і канали збуту продукції.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!
Чому так звані журналісти лінуються вчити мову?
Кизил – це російська назва рослини.
ДЕРЕН.
Дерен, бовдури.
Дякуємо за вашу увагу і зацікавленість нашим ресурсом. Насправді дерен справжній або звичайний, також можна називати і кизилом (Cornus mas L.) https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B6%D0%BD%D1%96%D0%B9
Токмацький район і село Нове в окупації…Звідки така інформація?
До окупації було вивезено заморожений кизил в Запоріжжя
Це обговорення не для мене, краще пропущу.