Українських аграріїв познайомлять з найсучаснішими трендами переробки плодоовочевої та ягідної продукції
Свіжий ринок чи переробка: ЯК ВИГІДНІШЕ продати культури, які вирощують на півдні України?
Своє бачення представлять кращі українські фахівці з переробки, вчені та практики, виробники обладнання, експерти галузі.
Хто саме – дивіться у програмі
- Переваги та недоліки переробки,
- Сучасні тренди переробної промисловості,
- Новітні технології,
- Технологічні схеми.
- Досвід переробки овочів, фруктів і ягід від провідних виробників консервів,
- Лінійка сучасного обладнання для різних видів переробки.
“Переробка плодоовочевої та ягідної продукції. Сучасні тренди” – конференція для сільгоспвиробників, які шукають нові моделі бізнесу або канали збуту продукції, та для переробників, які слідкують за актуальними новинками, йдуть в ногу з часом.
Пригощаємо кавою та обідом тільки тих учасників, які зареєструються.
РЕЄСТРАЦІЮ ВЖЕ ВІДКРИТО
Веб-сайт: laskabf.org
E-mail: irina.kuprievich@gmail.com
Тел.: 0688956010, 0996316020, 0933853608
Веб-сайт: uhbdp.org
E-mail: info@uhbdp.org
контакт-центр: 0-800-500-184
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!