Українським борошномелам варто звернути увагу на нішеві сегменти виробництва – думка
Український ринок перероблення зернових культур зараз перенасичений борошном.
Про це зауважив аналітик «АПК-Інформ» Андрій Купченко.
За його словами, якщо підприємство хоче виробляти борошно, йому краще пошукати якісь нішеві сорти, наприклад, житнє, кукурудзяне, рисове чи бобове борошно.
«У межах підприємств, що виробляють традиційний вид борошна, зазвичай є можливість переробляти і інші види зернових», – зауважив аналітик.
Водночас він додав, що зайти на цей ринок буде достатньо складно, оскільки виробництво нішевих видів борошна сильно залежить від наявності покупців на попиту та таку продукцію.
SEEDS.org.ua за матеріалами AgroTimes
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!