Українці та французи спільно випускатимуть фруктово-ягідний кондитерський напівфабрикат
За кілька місяців на українському ринку з’явиться кондитерський напівфабрикат з фруктами і ягодами, розроблений спільно французькими кондитерами та українським переробником овочів та фруктів.
Про це повідомив власник компанії з переробки S.B Frozen Foods Андрій Жуков, під час виступу на XVI міжнародної конференції “Овочі та фрукти України 2019. Експортний прорив”.
За словами експерта, останнім часом кількість кондитерських і пекарень в Україні істотно збільшилася, і протягом наступного часу тенденція до зростання буде зберігатися. При цьому, істотним попитом користуються кондитерські напівфабрикати, і продукти, що вимагають від покупця мінімального готування.
“Кондитерський напівфабрикат з якісним інгредієнтом (фруктами і ягодами) може стати високоприбутковою нішею на українському ринку”, – зазначає Андрій Жуков.
В об’єднанні з французькими кондитерами, власник S.B Frozen Foods планує запустити на вітчизняний ринок напівфабрикат вже протягом наступних 2-3 місяців. За словами фахівця, перші поставки напівпродукту реалізовуватимуться у великих торгових мережах і на заправних станціях.
Наразі кінцевий вигляд і склад продукту тримається в секреті.
SEEDS.org.ua за інформацією Agri-gator
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!