Українці почали виготовляти веганський фарш
Український стартап “Eat me at” після двох років розробки запустив виробництво м’яса із рослин, основою якого є текстурований соєвий білок.
Про це повідомив у корпоративному блозі Андрій Черуха, який також є засновником магазину вишиванок ETNODIM.
Черуха повідомляє, що починаючи з 2018-го, команда проєкту познайомилася з десятками технологів із різних країн, зробили сотні тестів, рецептур фаршу.
В основі продукту текстурований соєвий білок, за смак відповідають дріжджові екстракти, які виготовляються з неактивних дріжджі, для металевого присмаку м’яса до складу додають мінерали грибів коджі.
Також у складі є метилцелюлоза, кокосова та соняшникова олія та натуральний фарбник.
Як заробити на нішевих продуктах в Україні? В яке крафтове виробництво доцільно інвестувати і які технології допоможуть зібрати максимальний врожай?
Відповіді на ці питання Ви почуєте від провідних агрофахівців під час Міжнародної конференції:
“Ніші. Технології. Інвестиції” з циклу “Збільшення прибутків в агробізнесі”
від Sapienza.media
28 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі (МВЦ, Київ).
SEEDS.org.ua за інформацією Epravda
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!