Українці навчились виробляти макарони з бобових культур
Українська компанія налагодила виробництво «здорових» макаронів із бобових культур – нуту, гороху та сочевиці. Продукт готується всього за 5 хвилин та містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони, і на 20% менше вуглеводів.
В одній порції бобових макаронів у середньому міститься третина добової норми білка для дорослої людини, ідеться на сайті виробників.
«Для багатьох горох асоціюється з супом у дитячому садочку, квасоля не звична у приготуванні, а з сочевицею та нутом взагалі мало хто знайомий», – говорять у компанії Happyroni.
Виробництво макаронів для виробників – це спосіб популяризації бобових серед споживачів. Завдяки технології виробництва бобові макарони у процесі приготування не злипаються і не розварюються. Вироби доступні у вигляді спіралей, трубочок, вермішелі та мушлей.
Упаковка Happyroni підлягає подальшій переробці. Також компанія не використовує у пакуванні пластик.
Макарони недешеві: вартість 300 грамів макаронів із нуту чи сочевиці – 85-89 грн.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!