У Львові виготовляють унікальний сухий бограч   

0 500

Не так давно підприємство «Фрут банк» з Львівщини змінило напрямок діяльності. Тепер замість виробництва джемів, виготовляють борщі та супи швидкого приготування, пише SEEDS.

Частину продукції львівські підприємці відправляють захисникам – за 10 місяців такої діяльності військовим передали понад 4000 пакетів сухих наборів. А це 24 тисячі порцій або 14 тисяч літрів готової страви: борщі, горохові та грибні супи, а також  бограчі.

«Ми самі висушуємо свіжі овочі та фрукти використовуючи унікальну технологію інфрачервоного сушіння, завдяки якій в продукті зберігаються усі її природні смакові якості, а також усі поживні речовини і мікроелементи.

За допомогою такої технології волога з продукту видаляється поступово, без руйнування структури тканин продуктів.

Особливою цінністю цього типу сушіння є те, що при такому висушуванні не потрібно нагрівати продукцію до високих температур, таким чином максимально зберігаються усі  її корисні властивості», – повідомляють представники компанії на офіційній сторінці у Фейсбук.

Читайте також:  В Україні цього року буде достатньо кавунів, – баштани з’явилися і на Вінниччині

До того ж такі супи та борщі займають дуже мало місця. Пакет сухого борщу на 5 порцій важить всього 330 г. А ось на його виготовлення йде аж 2 кг свіжих продуктів. Термін зберігання такого сухого борщу – 1 рік.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!