У Луцьку встановили новий рекорд України – приготували найбільше карпаччо
Луцький ресторан створив найбільше в Україні “Карпаччо з норвезького лосося та морського гребінця з вершковим снігом та мандариновим дрессінгом” і увійшов до Книги рекордів України. Про це повідомляють на сайті української Книги Рекордів.
Рекордні розміри карпаччо – 2350х70 см виготовив шеф-кухар Ігор Брагін.
Встановлення рекорду ініційоване з нагоди святкування першої річниці з дня заснування ресторану. Тому ініціатори рекорду вирішили не тільки креативно відсвяткувати подію, але і увійти в історію України оригінальним досягненням.
Зафіксували рекорд офіційні представники Національного проекту “Книга рекордів України” на Волині. Власники ресторану нагороджені дипломом, який засвідчує факт оригінального досягнення в Україні.
Національний реєстр рекордів України створив 10 жовтня 1989 року український спортивний журналіст та телеведучий Валентин Щербачов.
Національний Реєстр Рекордів посідає лідерські позиції у сфері реєстрації та популяризації українських і світових досягнень в Україні.
Завдання – створити сприятливі стартові можливості для кожного, хто прагне зафіксувати власний рекорд, незалежно від статусу і соціального положення, а також захист прав та інтересів рекордсменів.
SEEDS.org.ua за інформацією Книги рекордів України
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!