У Грузії почали випускати інноваційне томатне пиво з аджикою та ткемалі

0 31

Грузинська компанія «Naturale Brewery» розпочала серійний випуск свого нового інноваційного продукту — томатного пива. Цей легкий алкогольний напій більш відомий у світі під назвою томатний гозе, пише SEEDS.

Однак у грузинське томатне пиво додають ще й мегрельську аджику. За словами засновника компанії Natural Brewery Серго Макарова, їх томатний гозе вже розкуштували грузинські цінителі крафтового пива і попит на нього на місцевому ринку впевнено зростає.

«Ми плануємо нарощувати обсяги виробництва та довести їх до 10 тис. тонн крафтових сортів пива та 2 тонн яблучного сидру на місяць. У нашу виробничу лінійку входить безліч крафтового пива. Є серед них навіть модне томатне пиво. Воно має особливий попит. Крім того, ми придбали ділянку землі, де висадили англійські, французькі та американські сорти яблунь. У майбутньому з цих яблук ми вироблятимемо свій фірмовий сидр», — розповів Серго Макаров Spress.ge.

Культура крафтового пива поступово утвердилася і у Грузії. Зараз під брендом «Naturale Brewery» випускається до 10 видів пива та 6 типів сидру. У лінійці представлене пиво, яке виготовляють за фірмовими рецептами.

Читайте також: Родина з Тернопільщини вирощує на городі замість картоплі золотий шафран

«Загалом ми зварили вже до 35 різних видів крафтового пива. Ми постійно експериментуємо та робимо ротацію виробничої лінійки – щось замінюємо, а щось додаємо. Ми забезпечуємо нашим пивом та сидром бари та спеціалізовані магазини, у Тбілісі та в Батумі. У перспективі, крім грузинського ринку, ми плануємо вийти на експорт. До нашої продукції вже є інтерес у Великій Британії та Польщі», — поділився Серго Макаров.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!