«Три маленьких інжири» або розповідь про те, як колишня стилістка Анжеліни Джолі стала фермером
Успішна американка Ліз Коуен власним досвідом довела, що можна створити прибуткову справу, пов’язану з фермерством. За основу вона взяла власні знання та сімейні традиції. Про це розповідає ЯрМаркет.
Ім’я Ліз Коуен давно відоме в Сполучених Штатах − жінка була стилістом Анжеліни Джолі, Крістіни Агілери і розробляла дизайн обкладинок для журналів. Потім вона вирішила зайнятися виробництвом консервованих продуктів, а власний бізнес назвала «Three little figs» ( «Три маленьких інжири»).
Варто зазначити, що консервування продуктів у США стало цінуватися завдяки приїжджим європейцям. Ліз Коуен почала не лише виготовляти консервовані продукти, а і створювати нові смаки. Допоміг родинний досвід: дівчата здавна займалися консервацією за найрізноманітнішими рецептами.
За словами самої Ліз, компанія робить акцент на натуральний смак і безпеку товарів. Використовуються тільки якісні органічні продукти. Крім того, всі операції виконуються вручну, а для збільшення терміну зберігання продукту застосовуються прийоми бабусь і прабабусь (наприклад, сировина вариться невеликими порціями в мідному посуді).
Головною особливістю продукції компанії «Три маленьких інжири» є найоригінальніші смакові поєднання. Так, один з популярних продуктів називається «Цибулевий конфі», а виготовлений він на основі солодкої цибулі, свіжих трав і білого вина.
Щотижня на кухні «Three little figs» виготовляється 1 200 банок незвичайних і апетитних консервів.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!