ТОП-5 світових трендів у рибних ресторанах 2018
За даними Seafood Datansential, існує п’ять тенденцій вживання риби, на які слід звернути увагу в 2018 році. Datansentia – дослідницька структура з аналізу ринку харчової промисловості, випустила звіт щодо морепродуктів. Морепродукти все більше вживаються у сніданках і та ланчах.
1. Клієнти знають більше про морепродукти і хотіли б спробувати нові види
Незважаючи на те, що лосось та тунець все ще є основними видами, коли справа доходить до популярних морепродуктів, що подаються у світових ресторанах, оператори повинні розглянути можливість введення “нових видів риби та молюсків, які споживачу можуть не бути знайомими”, – зазначає Джекі Родрігес, старший менеджер проектів в Datassential.
2. Сніданки з морепродуктів
17 відсотків ресторанів у США пропонують сніданок або сніданок з включеним білком з морепродуктів – від креветок і краба до лосося. І тенденція збільшується.
3.Ресторани середнього та малого масштабу спостерігають невелике збільшення проникнення страв з морепродуктів в меню. Тим часом, є певна тенденція скорочення використання морепродуктів у закладах швидкого харчування на 18 % у США.
4. Оператори покладаються на знання постачальників морепродуктів у галузі сталого розвитку
5. Замороження свіжих морепродуктів
Коли морепродукти заморожені безпосередньо після вилову за наднизьких температур, вони збережуть свіжий смак, текстуру та поживні речовини.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!