Свинину та яловичі реберця, які не містять м’яса, створили в Японії
Next Meats Co Ltd, харчова технологічна компанія, що спеціалізується на виробництві рослинних замінників м’яса, нещодавно оголосила про запуск нового продукту – штучних яловичих ребер для барбекю Next Yakiniku Short-Rib 2.0. Компанія базується в Токіо і зараз працює в США. Наразі стартап працює над створенням нових веганських замінників продуктів тваринництва, повідомляє SEEDS.
Раніше м’ясо рослинного походження не було широко доступним у ресторанах Японії. З минулого року продукція Next Yakiniku доступна у супермаркетах по всій країні та в багатьох інших ресторанах. Він також доступний в інших країнах, таких як Сінгапур, Гонконг і Тайвань.
Читайте також: Штучні яйця з рослин створили в Ізраїлі
Short-Rib 2.0 – це вдосконалена версія першого варіанту продукту Short-Rib, пише vegconomist.com. Тут рослинне м’ясо має більш тверду текстуру, а розміри шматків штучної яловичини більші. Таким чином, Short-Rib 2.0 більше нагадує яловичину, нарізану з реберець. Продукт також містить на 5% більше білка, ніж попередня версія. Крім того, компанія змінила склад соусу, в якому маринують штучну яловичину для барбекю.
Читайте також: Рослинний бургер від McDonald’s продають вже у шести країнах
Next Meats не збирається зупинятися на рослинних замінниках яловичини і прагне розширити асортимент. Наразі фахівці компанії працюють над створенням рослинних замінників свинини, молока та риби (тунця). Нові продукти, які мають назву «NEXT Pork», «NEXT Tuna» та «NEXT Milk», незабаром з’являться на комерційному ринку.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!