Суперфуди: міфи та реальність – у виступі Катерини Звєрєвої на конференції “From Local to Global”
Поняття «суперфуди» на сьогодні міцно увійшло в життя сучасного світу. Але серед фахівців агропродовольчого ринку та науковців досі не існує єдиної думки, що саме мають містити продукти, що потрапляють під категорію «суперфуд». Про міфи та реальність ринку суперфудів, їх перспективи на українському та зовнішньому ринках та основні споживчі тренди міжнародний консультант Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), засновниця агромедіа-агенції Sapienza Катерина Звєрєва розповість під час Міжнародної конференції «From Local to Global: суперфуди, технології, ринки», що відбудеться 27 жовтня в Києві, повідомляє SEEDS.
Організатором конференції виступає агромедіа-агенція SAPIENZA за підтримки Київського Контрактового Ярмарку. Конференція відбудеться у 3-му павільйоні Міжнародного виставкового центру Києва ( Броварський пр-т, 15) в рамках виставки «Agrocomplex 2021».
«Що таке суперфуди? Цей термін сьогодні частіше використовують ЗМІ та маркетингові агенції ніж науковці. У світі досі не існує згоди відносно того, що таке суперфуди і що вони повинні містити. Тож, не дивно, що йогурт, кіноа, вівсяні пластівці, капуста кейл та ягоди продаються як суперфуди, хоча і з різних причин. Суперфуд зазвичай асоціюється з таким продуктом, як природний, традиційний, екзотичний або органічний. Це категорія здорових продуктів харчування із передбачуваною користю для здоров’я, з неабияким вмістом поживних речовин або простеживаною історією вживання у різних країнах»,- зазначає Катерина Звєрєва.
Під час конференції фахівець поділиться інформацією щодо українського ринку суперфудів та трендів споживання і виробництва суперпродуктів в світі. Також буде розглянуте саме поняття «суперфудів», функціональних продуктів і нутріцевтиків. Під час конференції ви також дізнаєтеся про перспективні ніші виробництва унікальних та, головне, прибуткових продуктів.
Міжнародна конференція «From Local to Global: суперфуди, технології, ринки» – це єдина екосистемна агроконференція в Україні, яка присвячена унікальним українським продуктам і суперфудам, а також технологіям для їхнього виробництва і маркетингу, ефективним рішенням та сервісам виходу українського АПК та інноваційного бізнесу на нові ринки.
Конференція об’єднує успішних українських агровиробників, топових постачальників технологій та сервісів для АПК, власників фермерських господарств, виробників унікальних суперфудів та крафту, інноваторів, інвесторів та представників міжнародних аналітичних організацій і фінансових установ.
Участь у Міжнародній конференції безкоштовна за умови обов’язкової попередньої реєстрації. Зареєструватися можна тут. Кількість місць обмежена!
Участь у Міжнародній конференції «From Local to Global: суперфуди, технології, ринки» це:
-
- Ефективний нетворкінг у колі учасників екосистеми АПК;
- Історії локальних продуктів на глобальних ринках;
- Перевірені технології для виробництва українських продуктів;
- Інноваційні сервіси для збільшення прибутків у агробізнесі;
- Найсучасніша інформація про майбутнє агробізнесу;
- Провідні спікери – успішні виробники, експортери та аналітики ринку;
- 5 годин професійного спілкування
- Під час конференції «From Local to Global: суперфуди, технології, ринки» відбудеться унікальна
- ВИСТАВКА УКРАЇНСЬКИХ СУПЕРФУДІВ ТА ТЕХНОЛОГІЙ
Під час конференції ми комплексно охопимо такі теми:
- Що змінить ринок їжі у найближчі роки?
- Які українські суперфуди наразі популярні на внутрішньому та зовнішньому ринках?
- Які технології допомагають українським компаніям вирощувати та створювати успішні продукти і
- виходити на нові ринки?
- Сучасні сервіси та фінансові інструменти для успішного бізнесу
- Аналітика та маркетинг продуктів – чому без них не обійтися?
Участь у Міжнародній конференції безкоштовна за умови обов’язкової попередньої реєстрації. Зареєструватися можна тут. Кількість місць обмежена!
З питань участі звертайтеся за тел. організаторів:
+380 939683124, +38099 737 17 92
e-mail: pr.sapienzamedia@gmail.com
Youtube та Підписуйтесь!