Що таке крем-мед з ягодами? Секретами приготування ділиться переселенець з Донецьку

0 939

Крем-мед з’явився на нашому ринку відносно нещодавно, але вже багато любителів меду цікавляться цим продуктом. Він стає неймовірно популярним. У нього ніжна кремова текстура і багатий смак. Придумали цю цікаву технологію канадські бджолярі ще в 1928 році. Американці, канадці та європейці не просто вважають цей продукт краще звичайного меду через його смак, ніжність і зручність в застосуванні, але і практично зовсім відмовляються вживати зацукрований мед. І бджолярам в цих країнах не залишається нічого іншого, як налагоджувати масове виробництво збитого меду. Читайте на SEEDs.

Переселенець Сергій Псарьов робить крем-мед. У нього в Трускавці сімейна пасіка. Технологія проста: повільно перемішують охолоджений мед, додаєте ягоди, і крем-мед готовий!

“Він дуже м’який і шовковистий з фруктовим присмаком”, – розповідає донеччанин Сергій Псарьов.

У 2014 році чоловік змушений був виїхати до Трускавця і почав розвивати маленьку сімейну пасіку.

“Зрозумів, що просто здаючи мед оптовикам, заробити на життя не зможу”, – говорить Сергій Псарьов.

Він виграв грант на покупку устаткування для кремування. У мед додає годжі, брусницю, чорницю, малину і навіть фізаліс. І заснував свою справу під брендом “Rancher Green”. Для крем-меду Сергій закуповує продукт по всій країні. Є мед з Карпат, а є з Волновахи.

SEEDs  за матеріалами ШоТам

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!