Шеф-кухарі чотирьох міст України одночасно приготували найбільшу кількість автентичних страв  

0 306

У Дніпрі та ще трьох містах України зафіксували новий національний рекорд у категорії “Кулінарне мистецтво”. Шеф-кухарі з різних регіонів одночасно приготували найбільшу кількість автентичних страв української кухні, пише SEEDS.  

Окрім Дніпра у встановленні рекорду взяли участь Київ, Рівне та Борислав. Тільки в одному Дніпрі приготували 50 страв: 31 основна та 19 видів хліба. Загальна кількість приготовленої їжі у чотирьох містах – 164 страви.

“Сьогодні у нас рекорд – найбільша кількість автентичних страв української кухні. Накриті були столи одночасно в чотирьох містах України. Всі страви автентичні, жодна страва не повторюється”, – розповіла представниця національного реєстру рекордів України Олена Булах.

За її словами, такий рекорд встановили вперше.



Готували більшість страв східного регіону, каже майстер виробничого навчання Сергій Ільїнський. Куховарили як і за старовинними рецептами, так і за допомогою нових технологій.

“Ця страва місцева наша уха, уха Наддніпрянська. Особливість в тому що готується з великої кількості риби, подається з рибою і під час приготування додаються ще свіжі томати”, – розповів майстер виробничого навчання Сергій Ільїнський Суспільному.

Встановлювали рекорд в одному з закладів харчування міста. Відвідувачі прийшли подивитися та посмакувати автентичні страви.

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!