Проект “Дороги вина та смаку Української Бессарабії” презентував основні локації
В Києві презентували винно-гастрономічний маршрут “Дороги вина та смаку Української Бессарабії”, над створенням якого працюють експерти проекту “Географічні зазначення в Україні”.
Презентація відбулась під час семінару “Дороги вина та смаку Української Бессарабії – новий туристичний продукт Одеської області”, що пройшов у рамках 26-го Міжнародного туристичного салону України UITM.
Учасники семінару ознайомилися з основними етногастрономічними локаціями “Доріг вина та смаку”, які гарантують харчову безпеку своїм відвідувачам та пропонують цікаву й змістовну програму перебування, а також обговорили потенціал еногастрономічних турів для національного туризму.
“Для закріплення отриманої інформації була можливість ще й продегустувати смаколики від учасників Доріг вина і смаку Української Бессарабії”, – розповіли у Проекті.
Дізнавайтеся більше про новітні ідеї, тренди та технології агробізнесу на конференції від агромедіа-агентства Sapienza “Збільшення прибутків в агробізнесі“, яка відбудеться 29 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі.
SEEDS.org.ua за інформацією AgriGator
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!