Полтавчанин виготовляє корисні трав’яні чаї за технологію наших пращурів
Василь Бєляєв з м. Кобеляки Полтавської області виготовляє чаї з диких трав. Ще в дитинстві він почав збирати трави. Досконало вивчив їх лікарські властивості, особливості збору та приготування. Детальніше дивіться і читайте на SEEDS.
“Як наші пращури робили, так і ми робимо“, – розповідає Василь про “технології“ виготовлення трав’яних чаїв. Вчасно зібрати, правильно сушити, не використовувати ніяких фарбників та ароматизаторів – основні складові гарного та корисного трав’яного чаю. А крім цього існують ще сотні деталей, які потрібно враховувати. І це, власне, і є майстерність.
Сьогодні він разом з родиною виготовляє 2 000 кілограмів чаїв на рік. Ехінацея, звіробій, липа та інші рослини. Увесь чай продається виключно в Україні – це принципова позиція Василя: “Українські трав’яні чаї потрібні українцям“.
SEEDS за матеріалами НазустрічСонцю
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!