Перша Закарпатська Палинчарня заходилася випускати не тільки традиційні українські напої
“Перша Закарпатська Палинчарня”, яка виробляє не тільки унікальний місцевий напій палинку, почала виробляти і напої, які є традиційними і для інших країн – джин і бренді.
Нещодавно підприємство відвідав Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров. Про що написав на своїй сторінці у Facebook.
“Керівник заводу запропонував мені наклеїти на перші пляшки акцизні марки нового зразка із QR-кодом. Зчитавши їх за допомогою смартфону, можна дізнатися інформацію про продукт та виробника.
На палинчарні виготовляють брендові міцні алкогольні напої із натуральних дистилятів. У виробництві використовують фрукти місцевого походження”, – пише Олексій Петров.
“Перша Закарпатська Палинчарня” виготовляє унікальний колоритний продукт. Це справжня візитівка Закарпаття.
Директор товариства Віктор Феєр розказав, що у квітні 2018 року виробнича лабораторія підприємства успішно пройшла атестацію та отримала Свідоцтво про відповідність вимогам ДСТУ, а відтак ліцензію і розпочали офіційне виробництво напою, відомого як палинка”, – додає Голова Закарпатської ОДА.
“Такі місцеві продукти, як наша палинка, цукерки та інші, мають бути доступні: продаватися в супермаркетах, на заправках, в д’юті-фрі. Ми готові сприяти виробникам унікального локального продукту.
Велика вдячність тим підприємцям, які працюють у правовому полі. Бо це офіційно сплачені податки, захист працівників та споживачів продукції”, – зазначив Олексій Петров.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!