Переселенець з Луганщини розвиває ресторанну справу у Бучі
У 2014 році Олексій Гончаров був змушений залишити житло та бізнес у Кадіївці на Луганщині та виїхати з окупованої території. На Луганщині Олексій мав власну мініпекарню та кав’ярню, де продавав хліб та випічку власного виробництва, пише SEEDS.
Усе обладнання та майно родина залишила у лютому 2022 року, коли, рятуючи своє життя, виїхала до Закарпаття. Після звільнення Київщини у квітні 2022 року вирішили переїхати для розвитку бізнесу у Бучу, щоб долучитися до відновлення одного з найбільш постраждалих міст.
У Бучі Олексій Гончаров започаткував новий проєкт – ресторан “ЗАвертай”. У ньому відвідувачам пропонують свій фірмовий продукт – Завертай. Це страва зі свіжих овочів та зелені, риби або м’яса, під авторськими соусами, загорнута у тортилью.
Читайте також: Через підрив Каховської ГЕС центр овочівництва в Україні може зміститися
Сьогодні у команді Олексія працюють четверо переселенців. Про це повідомляє проєкт USAID “Економічна підтримка України”
Підприємець планує масштабувати свою справу та відкрити схожі заклади у Бучі, Ірпені, Києві, а також обов’язково повернутися на рідну Луганщину, де роботи із відновлення інфраструктури буде найбільше.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!