Переробка плодоовочевої продукції в Україні за рік зросла на 300%

0 309

В Україні стрімко зростають обсяги переробки фруктів. Тільки виробництво переробленої продукції (компотів, варення, пюре, джемів тощо) зросло на 333%, повідомили у Державній службі статистики України.

Зокрема у січні-лютому 2020 року було перероблено або законсервовано 172,4 тис. тонн фруктів. У ці показники не входять обсяги вироблених фруктових мюслі.

Зростання обсягів продукції переробки фруктів у лютому 2020 року по відношенню до лютого 2019 року становить 333,4%. Це найвищий показник серед переробленої продукції плодоовочевої лінійки.

За лютий 2020 року вироблено 93,3 тис тонн фруктових виробів, що майже на 14 тис тонн більше попереднього місяця.

 

SEEDS.org.ua  за інформацією Agronews

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!