Органічні прянощі на землях Тернопільщини вирощує швейцарка
У селі Потутори на Бережанщині швейцарка Крістіна Лібергер облаштувала міні-бізнес — вирощує екологічно чисті прянощі за швейцарським рецептом.
Швейцарець Райнер Закс разом з нашим земляком Іваном Бойком на базі колгоспної ферми створили товариство “Жива земля Потутори”.
Завдяки швейцарським партнерам ферма запрацювала на повну.
Тут і екологічно чисте молоко, зернові культури, а найголовніше — близько 50 сортів прянощів. Їх вирощує швейцарка Крістіна Лібергер, за своїм, особливим рецептом.
В подальшому з них виробляють органічні спеції та чаї.
Швейцарка переїхала до України сім років тому. Жінка розповідає, що здавна мріяла відкрити власну справу і зайнятися землеробством.
SEEDS.org.ua за інформацією Т1 Новини
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!