На Рівненщині відтворили давні рецепти пирогів з квасолею і сушеними чорницями
Марія Жук, мешканка села Великий Мидськ, що на Рівненщині, відтворила давні рецепти пирогів з квасолею і сушеними чорницями, коржів з сушеними чорницями, узвару з цукровим буряком та тушкованої з грибами і реберцями капусти, пише SEEDS.
Господиня поділилася секретами, які передаються в її родині з покоління в покоління. Про це повідомила на своїй сторінці Костопільська міська рада.
Читайте також: У Варшаві відбувся масштабний фестиваль українського борщу BorschFest
Експедиція в село Великий Мидськ з метою дослідження гастрономічних особливостей Костопільської громади відбулася нещодавно в рамках проєкту «Костопільщина на смак». Метою заходу є збереження та популяризація традиційної кулінарної спадщини.
У експедиції взяли участь працівники комунального закладу «Центр культурних послуг» Костопільської міської ради, Центру культури і дозвілля та Великомидського будинку культури-філіалу.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!