На Новий рік українці питимуть крафтове пиво із шоколадом, який здобув світове визнання
Український бренд Sisters A. Chocolate у співпраці з броварнею VARVAR створив унікальне пиво до новорічних та різдвяних свят, пише SEEDS.
Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а також ялівцеві ягоди та вишневий сік. У результаті вийшов молочний стаут із нотками гіркого чорного шоколаду, хвої та легкою ягідною кислинкою.
Читайте також: На Львівщині відновлюють традицію випікання ощипку – партизанського хліба Бойківщини
Пиво буде ідеальним вибором для святкового столу, поєднуючи традиції пивоваріння та вишуканість шоколадного мистецтва, вважають розробники.
«Ми любимо пиво (obviosly) і ми любимо шоколад. І це таке універсальне поєднання, що вже трохи банально, але від цього в жодному разі не менш смачно. Ми взяли домініканську какаовелу, ялівцеві ягоди та вишневий сік і додали це все в молочний стаут. У результаті маємо стаут із нотками суворого гіркого чорного шоколаду та хвої з легкою ягідною кислинкою», – говорять виробники.
Нещодавно шоколад Sisters A. Chocolate здобув визнання на міжнародному конкурсі Academy of Chocolate, отримавши золоту та п’ять срібних нагород.
«Спершу не могли повірити в результати, але тепер ми неймовірно щасливі. Дякуємо всім, хто любить наш шоколад. Ця підтримка — частина нашого успіху» — кажуть співзасновниці бренду, Олена Голоденко та Олександра Осіпова.
Academy of Chocolate, створена у 2005 році, є одним із найпрестижніших конкурсів у світі крафтового шоколаду. У 2023 році на нього подали понад 1400 заявок із більш ніж 50 країн, що підкреслює значущість отриманих нагород для українського бренду.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!