На медоварні під Києвом виготовлятимуть напої за прадавніми рецептами
В Броварах Київської області днями офіційно відкрили медоварню ТОВ “Медовий спас”. Відтепер тут виготовлятимуть медовий напій “Сікера”. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив експерт з агроефективності Мирон Пундор.
“Відтепер тут виготовлятимуть “Сікеру” — неперевершені медові напої по стародавній рецептурі. Подія знакова для України, оскільки покладено початок промисловому медоварінню. Справа, розпочата в 2004 р. Дідом Василем по відродженню медоваріння має тепер всі шанси на успіх. Адже не секрет, що в Україні існує дефіцит вина і одночасно надлишок меду!”, — зауважив Мирон Пундор.
Також він додав, що виробничі потужності підприємства дозволяють виготовляти 360 т/рік або майже пів мільйона пляшок. В експлуатацію введена перша черга виробництва, а саме цех на 120 т/рік, з дотриманням усіх температурних режимів та санітарії.
“Практично все обладнання виготовлене з харчової нержавійки, встановлена італійська лінія по розливу напоїв. Вже пройдена сертифікація згідно стандартів ХАСП, ІСО та інших вимог.
А це значить, що не за горами час, коли кожен бажаючий зможе скуштувати добротного медового напою”, — написав Мирон Пундор.
Дізнавайтеся більше про новітні ідеї, тренди та технології агробізнесу на конференції від агромедіа-агентства Sapienza “Збільшення прибутків в агробізнесі“, яка відбудеться 29 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!