На Кіровоградщині успішно випробували технологію з азотації бутильованої соняшникової олії
Приватне підприємство «Віктор і К» (Кіровоградська обл.), що випускає майонез, кетчупи, макаронні вироби, гірчицю, соняшникову олію під торговими марками “Королівський смак” та “Чугуїв-продукт” завершило випробування з азотації бутильованої соняшникової олії.
Про це повідомили у прес-службі підприємства.
Як зазначають виробники, завдяки азотуванню довше зберігається первісна харчова цінність продукту і так само забезпечується бездоганний товарний вигляд упаковки в процесі транспортування і зберігання.
“Це особливо важливо для експортних продажів, адже до країн Північної Америки, Африки, Південної Азії вантаж знаходиться в дорозі більше місяця.
Як відповідальний виробник, ми зацікавлені забезпечити збереження товару аж до торгових точок роздрібних мереж”,- йдеться у повідомленні.
Youtube та Підписуйтесь!