М’ясні кошики та чорна ікра: українські крафтові виробники об’єднались для продажів

0 387

Вже майже п’ять років на українському ринку діє компанія, що спеціалізується лише на копченостях – це “Димне м’ясо від Тараса”. Родзинкою виробництва є натуральний процес копчення – на дровах без жодних хімічних домішок. Тепер Власник бізнесу Тарас Парандій об’єднав інших крафтових виробників – на сайті компанії можна придбати не лише м’ясо та м’ясопродукти, а й пастилу, ікру, гриби та інші цікаві продукти, повідомляє SEEDS.

“Ми коптимо м’ясо лише на дубових дровах, використовуючи тільки натуральні спеції. За своєю природою м’ясо втрачає частину ваги під час копчення, але ми не намагаємося втримати її хімічними сполуками щоб зменшити собівартість виробництва”, – розповідає Тарас.

Що ж до розширення сортименту у співпраці з колегами в компанії розповідають таке: “Раніше це було тільки м’ясо, і ми продавали його на нашому сайті, але зараз подумалось – а чому б не додати продукти від наших друзів, які не виробляємо самостійно, але які дуже-дуже любимо? Отак і з’явились на сайті – грибочки сушені з далеких лісів Закарпаття, шоколад від нашого Сергійка з Leopol, пастила від Тані з Сетно, звісно сир від іншого Тараса з Доообра Ферма / Dooobra Ferma , кава від Віктора з Fresh Black і навіть чорна ікра від Сашка з Ukrainian caviar berry”.

Також “Димне м’ясо від Тараса” пропонує оригінальну ідею для подарунків на свята – м’ясні кошики. Це набори з копченостями, соусами, салом. Є кошики, куди до м’яса додають сир чи солодощі та каву.

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!