На Великдень дніпряни випікають незвичні паски. На приклад, пані Аліна пече паски у вигляді яєць Фаберже. Уже років 5 жінка творить смачне мистецтво. Рецепт, каже, у неї класичний. Борошно, яйця, родзинки. І все це – у тепло на 40 хвилин.
Та от весь секрет – у формах для випічки. Нам їх не показує, мовляв – родинна таємниця. Тож на камеру з духовки дістає вже спечені дві половинки яйця. І тепер найцікавіша мить – складаємо фаберже.
Микола Семенович – перший помічник дружини на кухні. Хвалиться – цього року спекли цілий храм. А у планах – зготувати Свято-Преображенський Собор.
Про те, що випікатимуть на Великдень їстівні фаберже – родина вирішила на сімейній нараді. 6 годин – і великОдня паска-фаберже готова.
Із шоколадною начинкою, фісташками чи навіть солоні. Цього року в пекарнях Дніпра – різноманіття пасок. Та однією з найпопулярніших новинок залишається саме крафін. Його вигадав австралійський кондитер ще у 2013-му.
Ідея прикрасити святкову випічку власними фото з’явилася цього року, каже Ганна. Хотіла, аби діти запам’ятали цей Великдень. Тож малі із задоволенням беруться клеїти родинні світлини на верхівку паски.
За три дні до Великодня вся сім’я почала пекти паски. У планах – приготувати зо три десятки. Більшість відвезуть батькам на подарунок.
SEEDS.org.ua за інформацією 34 каналау
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!