Медові бонбоньерки та пасти: у Вінниці створили “МедоБар”
Два роки тому ветеран ООС Сергій Бондаренко звільнився з ЗСУ та вирішив відкрити власну справу. У підприємця була пасіка, тому вирішив виготовляти крафтові продукти з меду. Так з’явилася ідея створити “МедоБар”. Наразі в його асортименті є безліч смаколиків – медові пасти з ягодами та горіхами, подарункові бонбоньєрки, різні види меду, прополіс та ін., повідомляє SEEDS.
“Коли повернувся на мирну землю, думав, чим би то мені зайнятися. Щоб не сумно було, та з користю для сімейного бюджету. Марія, моя дружина, подала ідею робити смаколики з меду горіхів та сухофруктів. Це сподобалося, і ми почали готувати разом з нею. Поки кулінарили на кухні, міркували, якщо б відкрили власну фірму, як би її назвали? Мій позивний – Борода. Само по собі слово співзвучне із словом бар. От і вийшло – “МедоБар”, – розповів Сергій Бондаренко у коментарі для Вiнниця.info.
Одним з цікавих продуктів від “МедоБар” є бонбоньєрки. Це невеличкі подарункові баночки з горіхами чи сухофруктами залитими медом. Також Сергій виготовляє ягідні пасти: “Медова чорничка”, “Медова малина”, “Медова суничка”, “Медова смородина”. Свою продукцію крафтовики називають медом щасливих бджіл.
“Наші перші бджоли були надто агресивними ,і не маючи великого досвіду були як падіння так і підйоми , лише у процесі адаптації “один до одного” ми навчалися співпрацювати з природою яка на сьогодні стала частиною нашої родини. Наразі на пасіці “МедоБару” переважно бджоли породи Карніка. Вони не кусаються, бо щасливі”, – говорить Сергій Бондаренко.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!