Мед—суфле: новий смак старого нектару
Мед надзвичайно корисний і універсальний продукт. Яких тільки смаколиків з нього не виготовляли. Наразі популярності набув мед—суфле або крем-мед. Це натуральний продукт, з кремовою структурою, тому він не розтікається і не кристалізується.
Секретами створення нового продукту з меду поділилася Світлана Лавриненко – ідейний натхненник та засновник бренду “cream honey”.
“У мого тата досить велика пасіка, мед якої використовується для виготовлення крем—меду. Наше фермерське господарство також займається вирощуванням столового винограду. Влітку 2018 року побудували цех для викачування меду, придбали спеціальне обладнання, чим значно полегшили процес відкачування меду.
Ми хочемо зробити мед смачніше, зручнішим у користуванні, як вважав це засновник ідеї створення крем-меду І. Дж. Дайс в Канаді в 1928 році. Саме він вважав не зручним вживати звичайний мед, тому що рідкий мед розтікається, а закристалізований має не дуже приємні кристали, які не всі люблять.
Довге помішуванням меду і його відстоювання при низькій температурі дали абсолютно вражаючий результат – він став ніжним, набагато світлішим, наповненим киснем і навіть змінився смак, але при цьому не змінилися якості меду”,- підкреслила Світлана Лавриненко.
Мед не втрачає своїх якостей, зберігаючи всі вітаміни, крем-мед дуже люблять діти, а простий мед непросто змусити дитину з’їсти, особливо якщо він зацукрований або занадто рідкий та тече.
SEEDS.org.ua за інформацією Аgro FM
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!