Маруіпольський шоколатьє виготовляє унікальні крафтові солодощі
Шоколадна корова з перцем, в’яленою вишнею та горіхами. Маруіпольський шоколатьє Андрій Капранов виготовляє шоколадні смаколики за власними рецептами.
Про шоколад Андрій може розповідати годинами. Кондитер каже, крім європейської шоколадної сировини, у своєму виробництві використовує продукцію зерен какао-бобів з Африки та Південної Америки.
“Чорний шоколад, білий шоколад. Це так звані, кольорові шоколади. Якість, яка то кажуть, випробувана в усьому світі. Виготовляється і в Бельгії і у Франції”, – каже шоколатьє Андрій.
Андрій та його дружина Лариса солодощі готували й раніше, однак лише для своєї родини. Кажуть, після магазинних цукерок у дитини з’явився діатез. Із начинкою та рецептами тоді експериментувала Лариса. А три роки тому Андрій зрозумів, що на смаколиках власного виробництва можна заробляти. Почав вивчати справу вже на професійному рівні.
Через карантин попит у місті на крафтові солодощі знизився. Однак підприємець почав продавати свою продукцію через соціальні мережі.
“Люди замовляють напряму через інстаграм, через телеграм, у вайбер дзвонять. Ми відправляємо по всій Україні”, – розповідає дружина Андрія Лариса.
SEEDS.org.ua за інформацією 5 каналу
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!