Львівські крафтярі навчилися робити джем навіть з бекону

0 630

Беконовий джем? Вправні українські майстри будь-яку смакоту можуть робити. Незвичайну новинку створили крафтові виробники зі Львова «Боїм. Гастомандри», пише SEEDS.

За словами творців нового джему, до його складу увійшли тільки натуральні інгредієнти. Без глютену, ГМО, лактози і підсилювачів смаку.

Більш як наполовину джем складається з бекону. Є там кленовий сироп, цибуля, часник, прянощі та навіть віскі «Бурбон». Замість звичайного вирішили використовувати тростинний цукор.



Засновники сімейного виробництва «Боїм. Гастомандри» Сашко Чернологов та Марина Григорова переконані, що сировина для крафтового виробництва – це головне.

«Крафтовий продукт для нас – це в першу чергу чесний продукт. Ми ретельно обираємо сировину для наших продуктів і не йдемо на компроміси з ціною.

Сьогодні львівські крафтярі готують 11 різновидів крафтових соусів, 12 видів солодких та солоних карамелей та 7 смаків ігристої комбучі.

Ми любимо подорожувати і їсти. Першим ділом в подорожах шукаємо місцеву їжу. Розшукуємо такі місця де готують власники, а якщо вдається потрапити до місцевих на кухні – це рай», – пишуть виробники на власній сторінці.

 

SEEDS.org.ua

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!