Львівська майстерня готує морозиво із борщу, на зароблені гроші купують дрони
Майстерня натурального джелато «Файні льоди» у співпраці з українським ресторатором та шеф-кухарем Євгеном Клопотенком створила морозиво зі смаком борщу, пише SEEDS.
Морозиво з борщу можна скуштувати у всіх містах, де є точки продажу «Файні льоди». Зокрема, у Києві, Львові, Хмельницькому, Рівному, Житомирі та Івано-Франківському.
“Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк, картопля, морква, сіль, перець і це все – у морозиві!”, – йдеться в повідомленні виробника морозива на сторінці в Instagram.
До того ж смак морозива – благодійний. 100% з прибутку від його продажу піде на fpv-дрони батальйону ударних БпАК 92-ї ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка “Ахіллес”, які зараз воюють на Харківському напрямку.
Читайте також: Розорювання схилів України: як запобігти деградації ґрунтів
Унікальне морозиво дійсно створюють зі звареного борщу. Для цього страву блендерують та заливають у фризер для отримання ідеальної консистенції.
Відгуки тих, хто спробував унікальне морозиво, різняться. Дехто знайшов це ідеальним поєднанням, інші вважають морозиво із борщу щонайменше дивним.
Окрім морозива із борщу «Файні льоди» виготовляють італійський десерт з іншими незвичайними смаками. У меню – морозиво зі смаком копченого лосося та кунжутом, з помідором та базиліком, з тунцем, а також з віскі, карамеллю та шоколадом.
Загалом у «Файних Льодах» є понад сто смаків морозива. Усе виготовлене з натуральних інгредієнтів. Початково майстерня натурального джелато зародилася у Львові. Зараз морозиво долає відстань у понад 500 км, щоб дістатися до Києва та інших міст України.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!