Лабораторія інноваційних харчових технологій з’явилася у Рівному
У Рівному відкрили «Лабораторію інноваційних харчових технологій», де готуватимуть професійних кухарів, кондитерів, офіціантів та барменів. Про це повідомили у прес службі Рівненської облдержадміністрації.
Озброєні новітнім обладнанням учні матимуть усі необхідні інструменти і навички для навчання. На базі цього закладу проходять кваліфікацію кухарі 5-го розряду та перекваліфікацію з усієї України.
Новий начальний центр дуже сучасний і оснащений новітнім обладнанням, що використовують кухарі у провідних ресторанах. Тут за одну хвилину, готують попередньо замариновану перепілку у хоспері. Перпілка виходить ніжна, соковита, і зберігає всі корисні властивості. Сушать яблучні чіпси у су-віді, варять рис у рисоварках, коптять м’ясо у коптильнях.
«У 2012 році ми відкрили кондитерську лабораторію, її вартість на сьогодні становить понад 2 мільйони гривень.
Тут є все для навчання кондитера – тістоміси, шафи де підходить тісто, пекарські шафи, аерографи кондитерські. Кожен учень тут має своє робоче місце, забезпечене усім необхідним», – зазначив директор державного навчального закладу «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» Віктор Рудик.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!