Фреші можуть приносити тисячні прибутки щодня, стверджують практики

0 220

Перспектива отримувати щодня прибуток у 10 тисяч гривень здається казковою, але якщо врахувати низку факторів, − цілком можливою.

Бізнесмен Володимир Сергієнко тривалий час займався імпортом продуктів в Україну з Нідерландів, Бельгії та інших країн. Тоді у європейських країнах зароджувався тренд до здорового харчування. У Німеччині, у одному із супермаркетів, Сергієнко побачив невеликі торгові «острівці», на яких за допомогою професійного обладнання готували сік. Поступово така практика поширювалась в інших країнах, і до закладів, які могли запропонувати відвідувачам сік, тільки-но добутий з яблука чи селери, шикувалися черги.

Згодом було укладено контракт з іспанською компанією на постачання професійного обладнання. Хоч як важко було з коштами, які потрібні були  на придбання устаткування фрешбару, барної стійки та інших матеріалів, та оплату працівників, всі вкладення повернулися всього через чотири місяці роботи першої точки з приготування фрешів. Уже за місяць від початку роботи можна було фреші розливати у літрові та півлітрові пляшечки, аби люди могли взяти їх з собою додому, на роботу або на тренування.

Згодом почали продавати не тільки сік, а і обладнання для його приготування. Попит постійно зростає.

Тим, хто планує організувати власну справу у даній сфері, Володимир Сергієнко радить все зважити. А для початку необхідні 7-10 тисяч доларів стартових інвестицій.

 

 

SEEDS

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!