Французька компанія Lactalis частково переходить на виробництво молока із сої та кокосу
Рівень конкуренції серед виробників продуктів харчування на сьогодні дуже високий. Кожен намагається надати покупцеві не лише якісний, а й унікальний товар для збільшення показників попиту і, відповідно, ціни на нього. Так, наприклад, французький молочний гігант Lactalis у найближчі місяці планує перевести великий завод в Канаді на виробництво рослинного молока, пише SEEDS.
Виробництво та пакування рідкого тваринного молока на виробничих потужностях в Садбері (Онтаріо) компанія припинить до 30 вересня. Lactalis додасть до свого асортименту кокосове молоко Siggi, соєве молоко марки Sensational Soy та маргарин Lactantia.
Як зазначили представники вищевказаної компанії, рішення припинити виробництво рідкого тваринного молока в Садбері зумовлене «довгостроковим падінням обсягів» та «збільшенням витрат на ринку рідкого молока в Онтаріо», що в перспективі може стати причиною зниження показників прибутковості. «Хоча нашим основним бізнесом є виробництво молочних продуктів, як лідер інновацій ми постійно слідкуємо за споживачами та реагуємо на запити ринку», — говорить президент і генеральний директор Lactalis у Канаді Марк Тейлор, повідомляє newfood.media.
Читайте також: «Поєднання клітин та рослинних інгредієнтів»: у Німеччині навчилися вирощувати морепродукти в лабораторіях
До слова, співробітники компанії запевняють, що споживачі не відчують перебоїв у постачанні тваринного молока Lactalis. Його переробка буде здійснюватися на інших підприємствах Онтаріо та Квебеку.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!