Фермери Київщини почали вирощувати органічну спаржу

0 1 062

Фермерське господарство «Натс’ен’Гарден», яке має на Київщині насадження 22 га органічного фундука десертних сортів, цього року починає вирощувати ще й органічну спаржу.

Про це розповіла керівник фундукового саду «Натс’ен’Гарден» Ніна Смирнова під час регіонального форуму «Органічна Україна 2021. Київ».

«Загальна площа земель господарства складає 25 га, і на вільній ділянці ми вирішили спробувати посадити спаржу. В саду використовуємо технології, які дозволяють автоматизувати виробництво та по максимуму механізувати роботу», — розповідає Ніна Смирнова.

За її словами, ФГ «Натс’ен’Гарден» отримало поворотну фінансову допомогу від держави як новостворене господарство та на закладку багаторічних насаджень.

«Нам пощастило, адже ми працюємо в тому сегменті, який міністерством був виділений як пріоритетний», — зауважує Ніна Смирнова.

 

SEEDS.org.ua за інформацією  AgroPortal 

Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook Instagram
Youtube та Підписуйтесь!

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!