Експерти прогнозують ранній початок сушіння молока
Як відомо, молочний сезон починається у квітні. І вже з наступного тижня прогнозується збільшення виготовлення сухих молочних виробів. На думку експертів, в цьому році ранній початок сезону сушіння молока в Україні є вимушеним, тому що в цей період практично припиняється поставка сирних продуктів на експорт, а обсяги сировини невпинно зростають.
Тож переробка молока шляхом виробництва казеїну, сухого незбираного молока, масла або СЗМ на цьому етапі є практично єдиним виходом для роботи молокопереробних підприємств. В той же час з урахуванням цін подібних імпортованих продуктів, для вітчизняних виробників це не складає великої вигоди за винятком тих підприємств, які закуповують молоко в особистих селянських господарствах.
SEEDS.org.ua за матеріалами http://infagro.com.ua/ua/2019/04/03/v-ukrayini-pochinayetsya-sezon-sushinnya-moloka/
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!