Джем з беконом та ожину з чилі варять у Львові
Крафтовим виробникам зі Львова вдалося поєднати непоєднуване – створити солоний джем з беконом. Незвичний смаколик продають під торговельною маркою “БОЇМ”, повідомляє SEEDS.
Виробники не приховують рецептури. Основним елементом страви, звичайно ж, є бекон. Його у джемові 58%. Також там є бурбон. Крім того, до складу смаколика входять: кленовий сироп, цибуля ріпчаста та цибуля шалот, тростинний цукор, бальзамічний оцет, оливкова олія, часник та прянощі (гострий перець, паприка та ін).
Цікаво, що беконовий джем можна поєднувати як з солоними стравами, так і з десертами – це вже справа смаку.
“З чим хочеш, з тим і їж. Бог тобі суддя. З ванільним морозивом. Чесно! Просто з хлібом чи грінками. Додавати в бургер – трішки на котлету і магія стається. З рисом, макаронами, різними кашами. З сиром, з печеними овочами. З млинцями чи різною солоною випічкою. Якщо хочеться вимахнутися: макаронна запіканка з сиром і яйцем + полити джемом; тарталетка з пісочного тіста з домашнім сиром та кропом + додати джем; і з овочами в маринаді, приготованих на грилі: перцем, баклажанами, кабачками тощо”, – рекомендують на сторінці “БОЇМ” у Facebook.
Читайте також: Фарширований аґрус і варення з ківі та кульбаб: крафтові солодощі виготовляють в Тернополі
Крім цього, компанія виготовляє унікальні солодощі: гарбузовий джем, кавову карамель та ін. А ще – різноманітні соуси: італійський томатний соус, ожиновий джем з чилі, аргентинський соус “Чимічуррі” та іншу екзотику.
Головні новини Seeds та агроідеї для зростання вашого бізнесу в Telegram Facebook InstagramYoutube та Підписуйтесь!